A+ A A-

Sertifikati

Preduzeće TEHNO-CHEM D.O.O., kao uvoznik svih proizvoda koje poseduje na lageru, obavezno je da poseduje svu neophodnu dokumetaciju vezanu za kvalitet, parametre i bezbedno rukovanje, skladištenje i upotrebu proizvoda. Podaci navedeni na stranici proizvodi su približni i nepotpuni i mogu poslužiti samo kao okvir za upotrebu proizvoda.

Za precizne podatke o specifikaciji proizvoda, načinu upotrebe, rukovanja i skladištenja dostupni su podaci sa bezbednosnog lista i sertifikata analize. Za svaki proizvod posedujemo originalni sertifikat proizvođača, kao i bezbednosni list (MSDS), usklađen sa Evropskim Direktivama (GHS standard) i nacionalnom i lokalnom zakonskom regulativom.

Odgovornost preduzeća koje preuzima proizvod je da se pozove na zvanična dokumenta koja se tiču upotrebe, rukovanja i skladištenja proizvoda. Obaveza preduzeća koje nabavlja proizvod je da prenese svakom sledećem kupcu ili finalnom potrošaču sve informacije sadržane u bezbednosnom listu koje su neophodne za bezbednost, zdravlje, sigurnost i zaštitu životne sredine. Preduzeće TEHNO-CHEM D.O.O. ne može preuzeti odgovornost za eventualne povrede i štete nastale korišćenjem proizvoda i ne daje garancije tačnosti i kompletnosti informacija u dokumentima. Svaki bezbednosni list urađen je od strane savetnika za hemikalije, a prema originalnom bezbednosnom listu proizvođača. Informacije u bezbednosnom listu navedene su prema poslednjim saznanjima koje proizvođači poseduju u ovom trenutku.

Za sve informacije o sertifikatima i bezbednosnim listovima, budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontakt

TEHNO-CHEM D.O.O.
Cvijićeva 87
11 108 Beograd
Srbija

Tel/Fax:
+ 381 11 2080 092
+ 381 11 2083 747

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

TEHNO-CHEM D.O.O. 2013. © Sva prava zadržana.