A+ A A-

O nama

TEHNO-CHEM D.O.O. je osnovan 1990. godine u Beogradu kao preduzeće za trgovinu na veliko hemijskim proizvodima. Tržište Srbije i regiona snabdeva sirovinama i pomoćnim sredstvima za prehrambenu, farmaceutsku, kozmetičku, industriju keramike, boja i lakova, lepkova, gumarsku industriju itd. Velikoj bazi klijenata već više od 20 godina omogućava i uslužni uvoz hemikalija od renomiranih firmi širom sveta.

Počeci preduzeća povezani su pre svega sa tranzitnim trgovinskim poslovima i namenskim uvozima. Tokom godina se tržište širilo i danas se na skladištu nalazi preko 30 različitih proizvoda, sa čijim proizvođačima je uspostavljena dugogodišnja i obostrano korisna saradnja.

TEHNO-CHEM je fokusiran na podmirivanje potreba proizvođača za sirovinama i pomoćnim sredstvima u svim industrijama kroz širenje palete proizvoda i obezbeđivanje što boljih uslova za proizvođače, uz poštovanje regulative u oblasti prometa hemikalija i zaštite životne sredine i principa održivosti i odgovornosti. Nastojimo da uspostavimo sa našim kupcima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Kontakt

TEHNO-CHEM D.O.O.
Cvijićeva 87
11 108 Beograd
Srbija

Tel/Fax:
+ 381 11 2080 092
+ 381 11 2083 747

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

TEHNO-CHEM D.O.O. 2013. © Sva prava zadržana.